VODITELJI, INSTRUKTORI, UČITELJI

   Na ovim stranicama predstaviti ćemo članove Centra SHIN, koji su zaduženi za poduku u redovitim aktivnostima i u izvanrednim projektima. Edukacija ovih osoba odvija se permanentno i dvojako, koristeći  se unutarnjim i vanjskim izvorima. To znači da su sve kvalifikacije ovdje navedene zapravo internog tipa, pa se tako i one iz vanjskih izvora uklapaju u kontekst funkcioniranja Centra SHIN.


   Tako se na primjer različite kvalifikacije iz drugih škola kempa/karate-a ili sličnih borilačkih vještina i yoge uvažavaju jer one su osobna postignuća pojedinaca, ali za podučavanje u okviru Centra potrebno je zadovoljiti stanovite dodatne kriterije. S dodatnim iskustvom u vođenju treninga i pod paskom naših mentora stiču se i interne kvalifikacije u okviru Centra SHIN.


   O internim kvalifikacijama odlučuje Predsjedništvo Centra, prošireno voditeljima sekcija. Razlikujemo operabilne rangove voditelja, instruktora i učitelja, dok su rang i titula majstora počasni. Voditelj je najniži rang, a podrazumijeva položen test iz anatomije i fiziologije (za sve sekcije), adekvatni teoretski test (ovisno o sekciji), te iskustvo od najmanje tri godine prakse. Instruktori su slijedeći na ljestvici rangova i oni nakon polaganja voditeljskih zahtijeva , te iskustva od najmanje pet godina prakse pristupaju testu za isntruktore. Dok voditelj povremeno asistira, instruktor može preuzeti vođenje cijele sekcije, ali rad i jedne i druge skupine mora biti pod mentorstvom određenog učitelja. Učitelji su osobe koje imaju najmanje sedam godina iskustva, te položen učiteljski test. Majstor je počasna titula, premda i ona označava postignuće, dodjeljuje se osobi koja svoju praksu "živi" i aktivnim djelovanjem doprinosi razvoju pojedine metode.


Na stranicama koje slijede iz ovog izbornka možete pronaći informacije o našim voditeljima, instruktorima i učiteljima, njihove biografije i kvalifikacije.


Hanki NBA-paidat verkossa Fanaticsilla. Osta virallisesti lisensoidut koripallopaidat sekä replikana. Tämä premium-yhtenäinen muotoilu on kevyt, hikoileva muotoilu, joka auttaa sinua pysymään nopeasti Juventus jalkapallo pelipaidat tuomioistuimessa. Mukauta se tiimin logolla, numeroilla ja väreillä.Koripallon yhtenäinen on eräänlainen koripalloilijoiden Suomi pelipaita kuluminen. Koripallo-univormut koostuvat paidasta, jossa on pelaajan numero ja sukunimi.Shop Old Dominion University -koripallopaidat, shortsit, T-paidat jalkapallo pelipaidat halvalla ja muut kaupassa. Flat-Rate Shipping.
There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.