Vladimir Veljović-Veljo

V.Veljović

   Sempai Veljović, je rođen 1977. god. u Rovinju, i sa aktivnostima Centra SHIN se susreo 2000. godine preko Kempo Yoge koju je počeo vježbati u tadašnjoj ranoj sekciji Centra, koja je djelovala  u Rovinju. Na dvodnevnom seminaru Kempa održanom u Puli iste godine, pod vodstvom D.Vukelje Sensei-a, pokušao je vježbati ovu borilačku vještinu i … nastavio vježbati.
   Nažalost iste godine Centar je zbog nedostatka financija i adekvatnog prostora bio prisiljen zatvoriti Yoga sekciju u Rovinju, što Sempaia nije pokolebalo u njegovim nastojanjima da i dalje studira Kempo i pridružene aktivnosti. Već devet godina uredno putuje najmanje tri puta tjedno u Pulu, učestvuje na izvanrednim seminarim
Veljo Sempai
a konstantno napredujući u vještini, a svojom upornošću i disciplinom, te redovitošću na treninzima postaje uzor mlađim vježbačima.  
   Uz dosezanje određenog ranga, Sempai Veljović je u skladu sa tradicionalnim običajima, adekvatno preuzeo i obaveze, te unatoč tome što je u Dojo-u bilo i starijih rangova, asistira svom Sensei-u u vođenju treninga. Godine 20006 uz podršku i mentorstvo Sensei Vukelje, Veljović ponovo pokreće Kempo Yoga sekciju u Rovinju, vodi treninge usavršavajući svoju tjelesnu i pedagošku praksu, te sekcija i danas djeluje.
   Razvijajući svoju Yoga praksu, posebice njene terapeutske aplikacije, intenzivira i svoje treninge Kempa te primjerom pokazuje da se Kempo ne vježba već zapravo studira, i na kraju živi. Što je važno, Veljović Sempai pokazuje podjednak interes i za izučavanje vještine borbe (jitsu), kao i za studiranje Puta (do), što je izuzetno važna stavka pri praksi Kempa kako se prakticira u Centru SHIN. 
   Ova kombinacija interesa na najbolji način utire korake za njegov dalji napredak, a kako već sada zapravo ima svoje Kempo i Yoga studente,a pri tome poznajući njegovu predanost uskoro očekujemo rang Sensei-a i osnivanje Kempo Karate Dojo-a u Rovinju.

 

 

Hanki NBA-paidat verkossa Fanaticsilla. Osta virallisesti lisensoidut koripallopaidat sekä replikana. Tämä premium-yhtenäinen muotoilu on kevyt, hikoileva muotoilu, joka auttaa sinua pysymään nopeasti Juventus jalkapallo pelipaidat tuomioistuimessa. Mukauta se tiimin logolla, numeroilla ja väreillä.Koripallon yhtenäinen on eräänlainen koripalloilijoiden Suomi pelipaita kuluminen. Koripallo-univormut koostuvat paidasta, jossa on pelaajan numero ja sukunimi.Shop Old Dominion University -koripallopaidat, shortsit, T-paidat jalkapallo pelipaidat halvalla ja muut kaupassa. Flat-Rate Shipping.
There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.