STANJA UMA

Kap

   Kao što je već rečeno na uvodnoj stranici ovog poglavlja, psihološka stanja uma te razina svjesnosti su nešto što nije djeljivo na vrijeme u Dojou i ono izvan njega, jer ovi principi utječu i na naše svakodnevno življenje, odnosno naš osobni razvoj.

  Mentalna praksa, vježbanje uma koje je zasnovano na razvoju svjesnosti, funkcionira na budističkim načelima i vodi različitim mentalnim postignućima ili bolje rečeno razinama svjesti. Ona dakako govore o spiritualnom i iz njega izvedenom psihološkom razvoju praktičara, no istodobno su duboko integrirani u funkcioniranje tradicionalnog Kempo Karatea te u ovom sklopu funkcioniraju ne samo kao filozofska ili spiritualna osnovica, već se i u praksi manifestiraju kroz vrlo visoka borilačka postignuća. Govoriti ćemo o shoshinu, fudoshinu, zanshinu i mushinu, terminima koji su integralni dio terminologije budističkih mahayanskih škola, ali i svih tradicionalnih Budo škola. To su stanja uma koja je moguće dosegnuti korz praksu sjedeće meditacije, to jest zazena, ali i kroz intenzivnu ispravno usmjerenu borilačku praksu.  

 

Uobičajena tradicionalna metafora za zazen kao praksu i mushin kao postignuće je ona o umu što djeluje poput refleksije mjeseca na vodi: "Tsuki no kokoro". Premda vjetar, valovi i struje, mogu djelovati na površinu vode i izobličiti odraz, još uvijek se svijetlo odražava, mjesec i dalje postoji, voda postoji i kada se mir vrati oblici ponovo postanu jasni i neuznemireni. 

 

Hanki NBA-paidat verkossa Fanaticsilla. Osta virallisesti lisensoidut koripallopaidat sekä replikana. Tämä premium-yhtenäinen muotoilu on kevyt, hikoileva muotoilu, joka auttaa sinua pysymään nopeasti Juventus jalkapallo pelipaidat tuomioistuimessa. Mukauta se tiimin logolla, numeroilla ja väreillä.Koripallon yhtenäinen on eräänlainen koripalloilijoiden Suomi pelipaita kuluminen. Koripallo-univormut koostuvat paidasta, jossa on pelaajan numero ja sukunimi.Shop Old Dominion University -koripallopaidat, shortsit, T-paidat jalkapallo pelipaidat halvalla ja muut kaupassa. Flat-Rate Shipping.
There are a lot of girls hair extensions made with some human hair extensions. If you have a lot of clip in hair extensions on your hands, you can become a beautiful woman. Now let's learn how this wig is. Take it to your head and see if you can bring these remy hair extensions to the bangs.