众所周知,酒酿鸡蛋具有很好的丰胸效果丰胸产品。粉嫩公主酒酿蛋刘燕经过长达数年潜心研究,在古方基础上,精选上等材料丰胸粉嫩公主酒酿蛋,比如珍珠糯米、土鸡蛋、甜酒酿、野葛根粉等,能够百分百保证天然食材提取丰胸产品排行榜,不添加任何的物质,100%,纯植物提取的美胸品牌,让女性们能够放心饮用丰胸产品酒酿蛋。

Samanta Stell- Semi

S.Stell


   Seito Stell je rođena u Puli 1975 godine, a njeno druženje s Centrom počinje 1998 godine, kada je nakon aerobik i fitnes rekreacije odlučila isprobati „nešto drugo“. Prva stanica je i kod nje bila Kempo Yoga, no već nakon tri mjeseca odlučuje vježbati i Kempo. Objema ovim praksama ostala je privržena i do današnjeg dana. Naredne godine Seito Stell postaje tajnik Centra što je dužnost koju još uvijek obnaša.
   Privrženost ideji koju širi naš Centar je očita i naš tajnik se uvijek brinuo da administrativno funkcioniranje SHIN-a bude besprijekorno, no osobni napredak u vještini nije uvijek tekao tako glatko. Naime, nakon tri godine urednog i predanog vježbanja u kojem je iskazala izuzetni talent za učenje ovakvog tipa pokreta, te položila pismene testove za rang asistenta, zbog egzistencijalnih zahtijeva treninzi se prorjeđuju. S.Stell dobiva stalni posao u drugom gradu te uz gusti profesionalni raspored i usavršavanje (S. Stell je glazbeni pedagog i koncertni glazbenik), ona jednostavno trenira kad god može, što za redovni napredak naprosto nije dovoljno. Pa ipak dolazi i vježba jer kako sama kaže:“…uz sve cjelodnevne obaveze, Kempo Karate trening koji, istina

Semi - Chu Kyo bunkai
rijetko, stignem odraditi na kraju dana je ono što me drži u ravnoteži“
   Godine 2007 ,profesionalna aktivnost i obaveze postaju usklađenije i u manjem obujmu i naš tajnik se vraća u redovitu Kempo i Yoga praksu. Naredne godine, nakon 6 godina stagnacije u istom Kempo rangu, Seito Stell polaže za naredni rang u Kempo Karateu, te za rang voditelja u Kempo Yogi.
   Integrirajući svoju profesionalnu orijentaciju sa praksom Kempa i Yoge S.Stell pokreće ideju projekta „Yoga i glazbenici ; Yoga i glazba“, koji uz mentorstvo D.Vukelje Sensei-a, nakon dvije godine rada  počinje živjeti i u praksi. Vezano uz ovaj projekt, Seito Stell je uz mentorstvo D.Vukelja Sensei-a pokrenula sekciju Kempo Yoge u Poreču, gradu za koji je profesionalno vezana.
   S.Stell je za rad sa djecom i početnicima uopće, vjerojatno najbolji pedagog u našem Centru, pa je to i njena glavna voditeljska funkcija. Ovo dolazi, zbog specifičnih okolnosti i dužine vježbanja, te iz njene dobro prostudirane i usvojene tehničke osnove Kempo Karatea i Yoge, što je dakako izvanredan preduvjet za vrlo visoku nadogradnju u okviru rečenih metoda, za što Seito Stell svakako ima i dara i upornosti. Ukoliko bude imala i dovoljno vremena, njen daljnji progres je zagarantiran.