众所周知,酒酿鸡蛋具有很好的丰胸效果丰胸产品。粉嫩公主酒酿蛋刘燕经过长达数年潜心研究,在古方基础上,精选上等材料丰胸粉嫩公主酒酿蛋,比如珍珠糯米、土鸡蛋、甜酒酿、野葛根粉等,能够百分百保证天然食材提取丰胸产品排行榜,不添加任何的物质,100%,纯植物提取的美胸品牌,让女性们能够放心饮用丰胸产品酒酿蛋。

CENTAR BORILAČKO-TERAPEUTSKIH VJEŠTINA SHIN“

Centar "SHIN" je neprofitna udruga građana sa sjedištem na adresi Keršovanijeva 1; Pula      

Dan Centra
Udruga je osnovana i registrirana 1998 godine. Kao i sve udruge građana, bavimo se onim aspektima civilnog društva koje nisu pokrivene službenim državnim ustanovama ili programima. Premda bi nas se izvana, zbog prevladavanja tjelesnih praksi to jest „vježbanja i treninga“ u našim aktivnostima, moglo svrstati u sportske ili rekreativne skupine, mi to po mnogo čemu nismo. Nedostaje nam natjecateljska praksa bilo kakvog tipa, te komercijalizacija i politikanstvo, što je sve tako prisutno u današnjem sportu. Da ne govorimo da poglavito profesionalni sport, ne propagira zdravstvene aspekte na prvom mjestu, već prvenstveno traga za rezultatskim uspjesima. Stoga, rekreacija možda, no domena naših aktivnosti prije spada u specifičnu kulturu življenja, koja za cilj ima poboljšanje komunikacije na relaciji um-tijelo, te potom na relaciji pojedinac-zajednica, te u konačnici u interakciji sa zakonima prirode. Kako bilo, po službenoj klasifikaciji svrstani smo u kategoriju duhovnih udruga.
     Dakako, osim „vježbanja i treninga“, za članstvo izdajemo i materijale koji teoretski potkrjepljuju našu praksu, te općenito radimo na propagiranju aktivnosti kojima se bavi naš Centar, a za koje smatramo da korisno doprinose našem sociološkom okružju. Glas Istre - 2000. god.
   Počeli smo kao grupa od desetak entuzijasta okupljenih oko zajedničkog viđenja i potreba, kako za vježbanjem tako i za određenom afirmacijom navedenih metoda i vještina. Dok je u početku organizacija, vođenje vježbanja i teoretski rad bio trud poglavito jedne osobe, s vremenom je sve više članova aktivno obučavano iz unutarnjih ali i vanjskih resursa, te su i oni preuzeli administrativne i voditeljske obaveze, što je urodilo povećanim redovitim aktivnostima, ali i izvanrednim projektima. Potvrda naših aktivnosti i nastojanja je preko tri stotine osoba koje su u nekom trenutku bile naši članovi, dok je broj onih koji su učestvovali u našim programima i projektima daleko, daleko veći. Također, surađivali smo sa cijelim nizom udruga ali i službenih institucija i ustanova, poglavito u Puli i Istri, ali i u Hrvatskoj te izvan nje. 
     Članovi naše Kempo Karate, sekcije boravili su na mnogim, a i sami organizirali različite seminare, surađujući sa pripadnicima škola, klubova i udruga sličnog borilačkog ali i kulturološkog opredjeljenja, ali i sa onima sportskog usmjerenja, uvijek pokazujući i zastupajući specifične vrijednosti naše prakse.

Rad s djecom

   Vrijedi spomenuti školu Kempa za najmlađe (6-14 godina) koja je realizirana u suradnji sa „Studiom za stvaralačke aktivnosti mladih Zaro“, gdje se prvenstveno promicao zdravstveni aspekt vježbanja, te pridavala važnost pedagoškim aspektima to jest razvoju karaktera, pa tek onda borilačkim tehnikama.
     Od aktivnosti naših Yoga sekcija valja spomenuti program ostvaren u suradnji sa „Domom za djecu i mlađe punoljetne osobe Pula“ za djecu sa posebnim potrebama, gdje je kroz vježbanje sa ovom populacijom postignu zavidan uspjeh u povećanju koordinacije, motoričkih funkcija, kao i povećanja pažnje i koncentracije. Osim toga trenutačno je aktualna i realizacija projekta „Yoga i glazbenici ; Yoga i glazba“, koji na specifičan način govori o profesionalnim deformacijama i oboljenjima kod glazbenika te o njihovoj preventivi , terapeutskoj korekciji i sanaciji. Ovaj projekt se započeo realizirati u suradnji sa Osnovnom glazbenom školom Slavko Zlatić“ iz Poreča, te se nastavlja kroz suradnju sa drugim glazbenim školama ali i organizacijama.
     Naša sekcija za meditaciju je također surađivala sa nekoliko udruga i organizacija. no konstantno kvalitetne odnose imamo sa „Dharmaloka. budističkim centrom” iz Zagreba, gdje se naši članovi usavršavaju u praksi kineske Chan meditacije, ali i pohađaju učiteljsku školu „Zen Yoge udruge“, koja djeluje u uskoj suradnji sa Dharmalokom.  
     Dakle, cilj nam je edukacija naših članova iz unutarnjih i vanjskih izvora, ali i promoviranje metoda koje prakticiramo, te njihova integracija u naše svakodneno društveno okružje.
     U svojim aktivnostima, posebice izvanrednim projektima poput gore navedenih, ponekad pokrivamo i domene za koje mislimo da bi zapravo trebale postati dio službenih institucija i njihovih programa, i to ne nužno ostvarene kroz metode koje prakticiramo u našem Centru. Nastojimo ukazati na stanovitu problematiku, no zasigurno bi bilo bolje da se time bave oni koji u svojim resursima imaju puno više financijskih sredstava, utjecaja i mogućnosti nego naša udruga. No do tada, mi pokušavamo popuniti prazninu.