众所周知,酒酿鸡蛋具有很好的丰胸效果丰胸产品。粉嫩公主酒酿蛋刘燕经过长达数年潜心研究,在古方基础上,精选上等材料丰胸粉嫩公主酒酿蛋,比如珍珠糯米、土鸡蛋、甜酒酿、野葛根粉等,能够百分百保证天然食材提取丰胸产品排行榜,不添加任何的物质,100%,纯植物提取的美胸品牌,让女性们能够放心饮用丰胸产品酒酿蛋。

MEDITACIJA

   Postoji izreka da čovjek svoju egzistenciju provodi sjećajući se ljepše prošlosti i sanjajući bolju budućnost, zapravo nikada u potpunosti ne boraveći u sadašnjem trenutku. Meditacija je metoda mentalnog treninga koja nas uči da budemo prisutni sada i ovdje.

Lotos

   “Kroz meditaciju postajemo svjesni navika, vjerovanja i obrazaca našeg tijela, govora i uma, koje bez prestanka ponovo stvaramo” (Mushindokai: Uvod u kinesku budističku yogu). Razvijanjem svjesnosti o našoj uvjetovanosti, o čemu govori prethodno navedeni citat, stvaramo uvjete za mogućnost djelovanja ili kako se tradicionalno kaže: “potire se neznanje i rađa mudrost”.
  Valja istaći da su naša Kempo Karate praksa i naša praksa Yoge ili praksa vještina poput Tai Chi-a, uz sve druge aspekte koje u sebi sadrže, zapravo meditacija u pokretu,

Amida Buddha-Japan
dakle stalna prilika da naučimo više o sebi, a samim tim i o svijetu oko nas.

   Uporište ovog meditativnog aspekta kod gotovo svih ovih vještina i metoda se nalazi u budističkoj tradiciji i filozofiji, te dakako praksi. Stoga se u Centru podržava i konkretna meditativna praksa, ona koju nazivamo “sjedećom meditacijom” i to budističkih izvorišta.

  Na redovitoj bazi u Centru se održava meditacijska radionica jednom tjedno i to kineske Chan prakse. 


   Na stranicama koje slijede možete pronaći tekst o povezanosti Budizma i meditacije, zatim tekst o Chan budizmu, te materijale o tantričkim aspektima budističke prakse.