众所周知,酒酿鸡蛋具有很好的丰胸效果丰胸产品。粉嫩公主酒酿蛋刘燕经过长达数年潜心研究,在古方基础上,精选上等材料丰胸粉嫩公主酒酿蛋,比如珍珠糯米、土鸡蛋、甜酒酿、野葛根粉等,能够百分百保证天然食材提取丰胸产品排行榜,不添加任何的物质,100%,纯植物提取的美胸品牌,让女性们能够放心饮用丰胸产品酒酿蛋。

  CHUSHINKAN KEMPO KARATE DO 

Renzoku kumite

Chushinkan Kempo Karate Do

   Što je to Chushinkan ? Stara, drevna, slabo poznata škola karate-a ili nekakva nova „revolucionarna“ borilačka praksa? Naravno, ništa od toga. Zapravo nikakva vještina, stil Kempa ili škola Karatea, koja bi se upražnjavala pod nazivom Chushinkan, zvanično ne postoji. Stoga su stranice koje slijede samo način da se opišu principi i praksa onog tipa Kempo Karate-a koji se vježba u Centru borilačko-terapeutskih vještina SHIN. Da bi ga opisali u što kraćim crtama moramo upotrijebiti neobičnu kovanicu. Naime možemo reći da je to „suvremeni tradicionalni karate“. Što to u stvari znači?  Radi se o borilačkom sustavu zasnovanom na tradicionalnom Kempu sa Okinawe, dakle cjelovitoj vještini koja izuzev  udaračkih  tehnika, za razliku od suvremenog karatea,  ne zapostavlja niti tehnike poluga ili izvođenja iz ravnoteže. Od tradicionalnog Kempa uz izvornost borilačkog aspekta, naslijedili smo i principe psihološkog razvoja, mentalnih praksi i specifične duhovnosti.
   Što je onda tu suvremeno? Evolutivno gledano prvenstveno valja reći da u našoj praksi postoje i utjecaji drugih škola, kako tradicionalnog karatea s Okinawe, tako još i u većoj mjeri elemenata mlađeg japanskog karatea. Valja reći da su ove promjene nastale na osnovi erudicije i iskustva našeg glavnog učitelja za Kempo/Karate, ali i erudicijskim doprinosom mnogih vježbača, zatim članova Centra iz drugih sekcija (yoga, meditacija, chi kung), te vanjskih suradnika Centra, kao i općom razinom integrativnih i evolutivnih procesa nastalih iz same prakse u Dojou (vidi..Stilske odrednice). Ovaj zadnji princip je zapravo izuzetno karakterističan za procese nastajanja borilačkih škola kroz povijest u Kini i Japanu. Naime, unatoč konzervativnoj tendenciji mnogih škola iz XX stoljeća da sebe predstave kao jedinstvene i izvorne, sve one su kako nas povijest uči, ipak nastale na evolutivnim i integrativnim zasadima.
Definitivno, ono što naš Kempo Karate čini suvremenim je metodologija poduke, koja je unatoč izvornom obliku i terminologiji znatno drugačija od tradicionalne, ali istodobno i vrlo daleka od one kod modernog karate sporta. U duhu općih nastojanja, nastojali smo je uskladiti sa trenutačnim dešavanjima i saznanjima u oblastima borilačkih vještina, pronaći odgovore na težnje u trenutačnom svijetu borilačkih vještina te odrediti svoje mjesto i vrijednost u komparaciji s njima, no jednako i tako interpretirati samu vještinu u skladu sa suvremenom znanosti, poput medicine, psihologije ili fizike te sociologije.

   To je borilačka metoda sad već zaokružena u svom iskazu i tehničkom curriculumu no koja uvijek uvažava evoluciju. Stoga smo na osnovama i principima tradicionalnog kempo karate-a otvoreni smo za erudiciju i suradnju. Naši vježbači već su prisustvovali i prakticirali u drugim sustavima, a naš Dojo je ugošćavao vježbače i učitelje drugih karate škola. Naš glavni učitelj je održao različite seminare i radionice kako sa naslijednicima naše izvorne Kempo tradicije(Mushindokai), ali je podučavao i vježbače drugih stilova. Do nedavno smo ga interno zvali samo Kempo i vježbali potiho, najčešće gotovo bez ikakve reklame (plakati, mediji), djelujući u okviru općeg koncepta našeg Centra. „SHIN“. Međutim, upravo zbog cjelokupnog koncepta aktivnosti Centra SHIN, javila se potreba za snažnijim javnim istupanjem, a potreba da se istupi javno, nametnula je i potrebu da se praksi dodijeli ime. Stoga je našoj borilačkoj praksi dano ime Chushinkan Kempo Karate Do, ime što izvire iz „mjesta“ na kojem vježbamo i koje opisuje samu metodu koju vježbamo.Namjera nam nije bila stvarati novu školu, već samo vježbati i u duhu Centra SHIN slijediti evolutivne procese. Što će od svega biti, vrijeme će polazati. Ideja Chushinkana bi zapravo htjela slijediti svjetle uzore iz povijesti Kempo To De-a, odnosno Karate-a, poput “Ryu Kyu To De Kenkyu Kai Dojo-a”, gdje su zajedno učili i podučavali majstori različitih karate stilova poput Chojun Miyagi-a, Choyu Motobu-a, Chomo Hanashira, Juhatsu Kyode, Kenwe Mabuni-a,  Go Ken Ki-a…..

Chushinkan - plakat
   Materija koja govori o našoj Kempo praksi podijeljena je u četiri kategorije: Dojo, Shin, Gi i Tai. Objašnjenje ovih termina nači će te na uvodnim stranicama pod ovim nazivima, no ukratko:
- U odjeljku Dojo možete doznati o nazivu, stilskim odrednicama, metodologiji, povijesti
- U  odjeljku Shin  možete doznati o psihološkim i spiritualnim aspektima prakse
- U odjeljku Gi (ili Waza) možete doznati o tehničkom aspektu Chushinkan Kempo karatea
- U odjeljku Tai možete doznati o kultiviranju tijela u skladu sa Kempo Karate metodom